Crematorium in Bleiswijk

Van der Spek Uitvaart heeft de mogelijkheid om de uitvaart bij verschillende crematoria te verzorgen, zo kunnen wij ook terecht bij het crematorium in Bleiswijk. Onze uitvaartlocaties zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreide catering, moderne multimedia installaties en 24-uurskamers. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van alle informatie te voorzien. Neem gerust contact met ons op.

Crematorium in Bleiswijk | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Koffie of thee met een luxe sortering koekjes, een geheel verzorgde lunch of een borrel met verfijnde hapjes? Wij kunnen aan al uw cateringwensen voldoen. Van der Spek Uitvaart verzorgt de catering zelf. Ons personeel heeft veel ervaring en is bekend met de gebruiken bij een uitvaartplechtigheid. Wij hechten veel waarde aan een vriendelijk gezicht en het empathisch vermogen van onze mensen in de horeca.

Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een crematie, dan voor een begrafenis. Dit komt doordat er bij een begrafenis nog verschillende kosten komen kijken, waardoor u soms duurder uit bent. Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld grafrechten of de grafsteen. Als u heeft gekozen voor een crematie wordt deze vaak op de dag van de afscheidsdienst uitgevoerd.

Kom met ons in contact

De uitvaartbegeleiders van Van der Spek Uitvaart staan voor u klaar om u van A tot Z te ontzorgen in de zware tijd rondom de uitvaart. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Van der Spek Uitvaart helpt u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.