Crematie Zuidplas

Als u hulp nodig heeft om een crematie in Zuidplas te regelen, dan staat Van der Spek Uitvaart graag voor u klaar. De gebroeders Van der Spek zijn momenteel al de vijfde generatie die deze onderneming runnen. Zij vinden dat iedereen met respect en liefde afscheid moet kunnen nemen van hun nabestaande. Elk afscheid kan worden gehouden op de manier waarop de nabestaanden dat willen. Er zijn bij ons daarom ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u het bijvoorbeeld klein houden in één van onze traditionele zalen, maar kunt u het ook massaal houden met een hele stoet.

Mocht u de verschillende mogelijkheden willen bespreken, dan kunt u het best contact met ons opnemen.

Crematie in Zuidplas | Van der Spek Uitvaartonderneming

Wij begrijpen dat het nodige geregel van een uitvaart onder deze omstandigheden erg emotioneel kan zijn. Daarom zullen onze dienstverleners u helpen of ondersteunen waar nodig is. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u adviseren en helpen bij het maken van bepaalde keuzes, zodat we een mooi waardevol afscheid kunnen creëren. Een mooi afscheid heeft vaak een positieve invloed op het verwerkingsproces, daarom zorgen wij er altijd voor dat het afscheid zo persoonlijk mogelijk is. Een crematie vindt meestal plaats 36 uur na het overlijden. Het cremeren zelf gebeurd in ons crematorium, op de dag van de plechtigheid.

Neem contact op

Voor een mooie crematie in Zuidplas, bent u dus aan het juiste adres bij Uitvaartonderneming Van der Spek. Als er onduidelijkheden zijn of u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden, dan kunt u het best even contact opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.