Crematie Zevenhuizen

Het uitvaartcentrum in Zevenhuizen is gelegen aan de Zuidplasweg. Alle voorzieningen die heden ten dage gevraagd worden bij een crematie heeft u hier tot uw beschikking. Het crematorium biedt ruimte voor zowel grote als kleinere gezelschappen. De plechtigheid van de crematie Zevenhuizen zal plaatsvinden bij Van der Spek Uitvaart.

De crematie zelf zal plaatsvinden in crematorium Schollevaar. Dit is het dichtstbijzijnde crematorium en ligt op 15 minuten rijden van het uitvaartcentrum. Het is alleen mogelijk om met een klein gezelschap hierbij aanwezig te zijn.

Crematie Zevenhuizen, uw wens staat centraal

Wat bieden wij voor mogelijkheden bij Van der Spek om de plechtigheid van uw dierbare uit te voeren? We hebben meerdere ruimtes beschikbaar waarin er afscheid genomen kan worden van uw dierbare. Deze ruimtes variëren van grote ruimtes tot kleine intieme ruimtes waar men met een besloten kring samen kan komen om de laatste momenten door te brengen samen met de overledene.

Aula

Onze aula heeft een grote capaciteit. Aan de hand van een schuifwand kan de aula in twee ruimtes opgedeeld worden. Dat kan gebeuren bij een kleiner gezelschap of is er de mogelijkheid om in de ene ruimte de opbaring plaats te laten vinden en in het andere ruimte een rouwbezoek of condoleance.

Catering

Van der Spek Uitvaart kan de volledige catering verzorgen, als u dat wenst. Ons cateringpersoneel is opgeleid en ervaren met de gebruiken en protocollen die horen bij een crematie. Inlevingsvermogen en gastvrijheid staan bij Van der Spek uitvaart hoog in het vaandel. Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van de catering. Zo kan er gekozen worden uit een kopje koffie of thee met een koekje, een verzorgde lunch of een borrel met luxe hapjes.

Multimedia

Ons uitvaartcentrum in Zevenhuizen beschikt over meerdere multimedia-installaties. U kunt bijvoorbeeld een foto voorstelling afspelen op de televisieschermen. Hierbij kunt u denken aan foto’s van uw overleden dierbare of uit zijn of haar leven. Een crematie of condoleance krijgt op deze manier meer een persoonlijk karakter. Wanneer u niet in staat bent om zelf een foto presentatie te maken, zijn onze medewerkers van de media-afdeling u graag van dienst.

Ook is muziek vaak een belangrijk onderdeel van de crematie. Wij vinden het belangrijk dat de muziek goed tot zijn recht komt. Om die reden is er een goede audio-installatie aanwezig.

Samen zijn

Het uitvaartcentrum in Zevenhuizen beschikt over meerdere familiekamers. Wij begrijpen dat u zich, na het overlijden van een dierbare, in een heftige periode bevindt waarin er veel op u afkomt. Terwijl het juist belangrijk is dat u de tijd neemt om afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Er is de mogelijkheid om de overledene in een familiekamer op te baren. Hierdoor kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week in alle rust bij uw dierbare zijn wanneer u daar behoefte aan heeft. U hoeft geen afspraak te maken voor uw bezoek aan de familiekamer. Het controleren van de koelinstallatie wordt door Van der Spek uitvaart zelf gedaan. U hoeft hier dus zelf geen rekening mee te houden.

Bereikbaarheid

Het uitvaartcentrum is centraal gelegen en goed bereikbaar voor de hele regio. Het crematorium is op loopafstand van het uitvaartcentrum.

  • Er is een gratis en ruime parkeergelegenheid
  • Het gehele pand is rolstoel-toegankelijk.

Contact

Wilt u het uitvaartcentrum komen bezichtigen? Dat is mogelijk. U bent altijd welkom. Het enige wat wij u vragen is om hiervoor een afspraak te maken. U kunt dit doen door te bellen met 0180 – 311 803 of door het contactformulier in te vullen.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.