Het uitvaartcentrum in Rotterdam bevindt zich aan de Koningslaan. Gesitueerd in het oosten van Rotterdam, in de wijk Prins Alexander.

Mensen kiezen voor een crematie in Rotterdam vanwege de vele mogelijkheden die er zijn voor het invullen van de opbaring. Zo is er in de aula een mooie nis waar de overledene opgebaard kan worden. Hierdoor ontstaat er voldoende ruimte om langs de kist te lopen om afscheid te nemen van uw dierbare.

Crematie in Rotterdam, uw wensen staan centraal

Voor zowel een uitvaartplechtigheid als een condoleance kan de aula gebruikt worden. De aula is geschikt voor een gezelschap van … personen. Wanneer u zich bevindt in een kleiner gezelschap is het mogelijk door middel van schuifwanden de aula te verkleinen. Hierdoor krijgt de aula een intiem karakter.

Thuis opbaren

Gaat uw voorkeur uit naar een plechtigheid die thuis plaats vindt of op een plek waar uw dierbare vaak kwam? Voor Van der Spek is een uitvaart in Moordrecht geen probleem. Ongeachte de locatie, zullen wij ervoor zorgen dat al uw wensen worden voldaan.

Nabestaanden

Het uitvaartcentrum in Rotterdam beschikt over meerdere familiekamers. Wij begrijpen dat u zich, na het overlijden van een dierbare, in een moeilijke periode en vaak drukke periode bevindt. Terwijl het juist belangrijk is dat u de tijd neemt om afscheid te nemen van de overledene.

U kunt gebruik maken van een familiekamer. Hier wordt de overledene opgebaard en is zo ingericht dat u in alle rust afscheid kunt nemen. Deze familiekamer is voor u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. U kunt dus in alle rust bij uw dierbare zijn wanneer het u wenst. U hoeft geen afspraak te maken voor uw bezoek aan de familiekamer.

Catering

Er zijn veel mogelijkheden in de catering die door Van der Spek verzorgd kunnen worden.

Wanneer u dat wenst, kan Van der Spek de volledige catering verzorgen. De catering wordt volledig naar uw wensen ingevuld. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Koffie en thee met een koekje
  • Een volledig verzorgde lunch
  • Of voor een borrel met luxe hapjes

Het cateringpersoneel is opgeleid en ervaren met het werken in een uitvaartcentrum. Ons cateringpersoneel is bekend met de gebruiken en protocollen bij een crematie. Van der Spek uitvaart staat voor de gastvrijheid en leven wij met u mee in deze moeilijke tijd.

Multimedia

Ons uitvaartcentrum in Rotterdam biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van multimedia. Hierbij kunt u denken aan aanwezige televisieschermen en een geluidsinstallatie van hoge kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld hier gebruik van maken door het tonen van beelden en/of het afspelen van film-/geluidsfragmenten. Zo kunt u zelf een fotopresententatie aanleveren of kunt u dat overlaten aan onze eigen multimedia-afdeling.

Bij een crematie is muziek vaak een belangrijk onderdeel. Van der Spek vindt het belangrijk dat de gekozen muziek goed tot zijn recht komt, daarom bieden wij een hoogstaande geluidsinstallatie aan. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden kunt u de condoleance of de crematie meer persoonlijk maken.

Bezichtigen?

Wenst u ons uitvaartcentrum in Rotterdam Alexander vooraf te komen bezichtigen? U bent uiteraard van harte welkom. We willen u vragen om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch: 010 – 447 99 00 of via het contactformulier.

Bereikbaarheid

Het uitvaartcentrum in Rotterdam is centraal gelegen en goed bereikbaar voor de hele regio.

  • Er is een gratis en ruime parkeergelegenheid
  • Het gehele pand is rolstoel-toegankelijk.

De crematie zelf zal plaatsvinden in crematorium Schollevaar. Dit is het dichtstbijzijnde crematorium en ligt op 6 minuten rijden van het uitvaartcentrum. Het is alleen mogelijk om met een klein gezelschap hierbij aanwezig te zijn.

Contact

Wenst u ons uitvaartcentrum in Rotterdam Alexander vooraf te komen bezichtigen? U bent uiteraard van harte welkom. We willen u vragen om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch: 010 – 447 99 00 of via het contactformulier.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

010 – 447 99 00

Stuur e-mail