Crematie Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u op zoek voor een mooie en rustige locatie voor een crematie in Nieuwerkerk aan den Ijssel? In Nieuwerkerk aan den Ijssel bevindt zich de Essenhof, ons uitvaartcentrum gevestigd op de begraafplaats. Een locatie waar men in alle rust tezamen kan komen en gebruik kan maken van onze rustgevende ruimtes om zo afscheid te nemen van de overledene. In deze rustige en mooie omgeving zijn alle faciliteiten aanwezig om de laatste momenten met uw dierbare, mooie momenten te laten zijn.

Crematie in Nieuwerkerk aan den Ijssel, uw wens staat centraal

Wat bieden wij voor mogelijkheden bij Van der Spek om de plechtigheid van uw dierbare uit te voeren? We hebben meerdere ruimtes beschikbaar waarin er afscheid genomen kan worden van uw dierbare. Deze ruimtes variëren van grote ruimtes tot kleine intieme ruimtes waar men met een besloten kring samen kan komen om de laatste momenten samen door te brengen met de overledene.

Thuis opbaren

Heeft u toch liever dat u thuis, of op een vertrouwde locatie van u en uw dierbare afscheid wilt nemen? Van der Spek kan ervoor zorgen dat de plechtigheid plaats vindt waar u het dat liefste heeft. De laatste momenten met uw dierbare, voordat de crematie plaats zal vinden, zijn heel belangrijk. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat uw wensen in detail worden uitgevoerd en worden toegepast.

Catering

Mocht er na de plechtigheid nog behoefte zijn aan samenkomst, is dit zeker mogelijk. Als de behoefte er is, kan Van der Spek u voorzien van een catering naar wens. Gezamenlijk een kopje koffiedrinken en een broodje eten, of met alle aanwezige samen dineren? Wij zorgen er voor dat al uw wensen worden voldaan op deze bijzondere dag.

Herinneringen

Wilt u tijdens de plechtigheid uw herinneringen delen aan de hand van een fotocollage, een filmpje of aan de hand van de favoriete muziek van uw dierbare? Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van onze aanwezige tv-schermen, geluidsinstallaties en overige media-mogelijkheden.

Bereikbaarheid

In het geval van een crematie, zal er na de plechtigheid een kleine rouwstoet zich verplaatsen naar het crematorium te Schollevaar. De naaste dierbare van de overledene krijgen hierbij de mogelijkheid aanwezig te zijn bij het crematieproces van hun geliefde.

Overige mogelijkheden

Na de crematie wordt de as van de overledene minimaal een maand en maximaal 6 maanden bewaard. In deze periode krijgt u de tijd om rustig na te denken over de keuze waar u het as van uw dierbare wilt laten uitstrooien.

Na de crematie, krijgen de nabestaande de volledige vrije keus om te kiezen waar het as van hun dierbare wordt uitgestrooid. De bestemming van het as kan bij het uitvaartcentrum zelf zijn, of een bijzondere plek waar de nabestaande en de overledene beide goede herinneringen aan hebben. Vanuit Van der Spek bieden we ook verschillende bijzondere mogelijkheden voor het verstrooien van as.

Uitvaartcentrum
Essehof

Kerkhofpad 1
2911 CB Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: 0180 – 311 803

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

010 – 447 99 00

Stuur e-mail