Crematie Moerkapelle

Wanneer een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Het is immers en ingrijpende gebeurtenis. Emoties nemen de overhand, maar verschillende zaken zoals de crematie moeten tot in detail geregeld worden. Een persoonlijk afscheid helpt bij de verwerking van uw verlies. Het is daarom belangrijk dat u een partner vindt die u helpt gedurende dit proces.

Wanneer u een crematie Moerkapelle wenst te regelen, bent u bij Van der Spek Uitvaart aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden liefdevol en respectvol afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Uw wensen rondom de crematie in regio Moerkapelle staan bij ons centraal. Geef aan waar u behoefte aan heeft en wij bieden u zorg en advies op maat voor een persoonlijke crematie. Afscheid nemen van een geliefde doet namelijk iedereen op zijn eigen manier.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Crematie Moerkapelle, uw wensen staan centraal

Onze cliënten kiezen voor een crematie bij Van der Spek Uitvaart vanwege de vele mogelijkheden die er zijn voor opbaring. Zo is er in de aula een mooie nis waar de overledene opgebaard kan worden. Hierdoor ontstaat er voldoende ruimte om langs de kist te lopen om afscheid te nemen van uw dierbare. Voor zowel een uitvaartplechtigheid als een condoleance kan de aula gebruikt worden. Wanneer u zich bevindt in een kleiner gezelschap is het mogelijk de aula door middel van schermen te verkleinen. Hierdoor behoudt de aula een intiem karakter.

Catering

Wanneer u dat wenst, kan Van der Spek de volledige catering verzorgen. Ons cateringpersoneel is bekend met de gebruiken en protocollen. Het cateringpersoneel is goed opgeleid en ervaren met het werken in een uitvaartcentrum. Van der Spek Uitvaart vindt gastvrijheid en inlevingsvermogen belangrijk. Er zijn diverse mogelijkheden in het aanbod van de catering. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een kopje koffie of thee met een koekje tot een verzorgde lunch of een borrel met luxe hapjes.

Samen zijn

Onze uitvaartcentra beschikken over familiekamers. Wij begrijpen dat u zich, na het overlijden van een dierbare, in een hectische periode bevindt. Terwijl het juist van belang is dat u de tijd neemt om afscheid te nemen van uw geliefde.

Het is mogelijk om de overledene in de familiekamer op te baren. Hierdoor kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week in alle rust bij uw dierbare zijn wanneer het u schikt. U hoeft geen afspraak te maken voor uw bezoek aan de familiekamer. U hoeft dus ook geen rekening te houden met het controleren van de koelinstallatie.

Onze uitvaartcentra bieden diverse mogelijkheden qua multimedia. Hierbij kunt u denken aan aanwezige Tv-schermen en een geluidsinstallatie van hoge kwaliteit. U kunt hier bijvoorbeeld gebruik van maken door het tonen van beelden en/of het afspelen van geluidsfragmenten. Zo kunt u zelf een fotopresententatie aanleveren of kunt u dat overlaten aan onze eigen multimedia-afdeling. Bij een crematie is muziek vaak een belangrijk onderdeel. Van der Spek vindt het belangrijk dat de gekozen muziek goed tot zijn recht komt, daarom bieden wij een hoogstaande geluidsinstallatie aan. Door gebruik te maken van de multimedia-installaties kunt u de condoleance of de crematie meer persoonlijk maken.

Bereikbaarheid

Onze uitvaartcentra zijn centraal gelegen en goed bereikbaar voor de hele regio. U kunt gratis voor de panden parkeren en de ingangen zijn rolstoel-toegankelijk.

Contact

Wilt u één van onze uitvaartcentra komen bezichtigen? Dat is mogelijk. U bent altijd welkom. Het enige wat wij u vragen is om hiervoor een afspraak te maken. U kunt dit doen door te bellen met 010- 447 99 00 of door het contactformulier in te vullen.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.