Begrafenisondernemer in Capelle aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een begrafenisondernemer in Capelle aan den IJssel, staat Van der Spek Uitvaart voor u klaar. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Rotterdam, waaronder in Capelle aan den IJssel. Op deze locatie hebben wij een uitvaartcentrum wat van alle gemakken is voorzien. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Het is altijd een familiebedrijf gebleven, waarbij de gebroeders Van der Spek met hart en ziel de leiding hebben. Door de vele jaren ervaring zijn we in staat om elke uitvaart volledig naar wens van de overledene en de nabestaanden te verzorgen.

Neem contact met ons op als u meer informatie nodig hebt.

Begrafenisondernemer in Capelle aan den IJssel | Van der Spek Uitvaart

In de dagen voor de uitvaart moet er vaak veel geregeld worden, zeker als het overlijden onverwachts kwam. Toch is het ook belangrijk om in deze dagen nog zoveel mogelijk bij de overledene te zijn. Het zijn de laatste momenten die u samen met uw dierbare heeft. Daarom neemt Van der Spek Uitvaart de praktische zaken graag uit handen. Zo kunt u rustig afscheid nemen.

Onze uitvaartbegeleiders hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom goed adviseren over de mogelijkheden. We snappen het heel goed dat het soms lastig kan zijn om bepaalde keuzes te maken, zeker als u niet precies weet wat de wensen van de overledene waren. Wij denken daarom met u mee en laten u zien wat er allemaal mogelijk is. Uw wensen staan bij ons altijd op nummer 1.

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens anders bij helpen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Van der Spek Uitvaart staat klaar om u van A tot Z te ontzorgen.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.