Begrafenis

Wanneer u op zoek bent naar een begrafenisonderneming voor het uitvoeren van een begrafenis dan bent u bij Van der Spek Uitvaart aan het juiste adres. Wij verzorgen sinds 1888 waardige en kwalitatief hoogwaardige begrafenissen in de gehele regio Zuid-Holland.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Begrafenisonderneming

Als begrafenisonderneming vinden wij het belangrijk dat iedereen de uitvaart krijgt die geheel past bij de overledene en de nabestaanden. Wij werken daarom integer, met medeleven, warmte en respect voor ieders overtuiging. Deze kernwaarden vormen de ziel van ons familiebedrijf. Onze mensen gaan tot het uiterste om uw persoonlijke wensen voor een uitvaart te realiseren, zowel in praktisch als emotioneel opzicht. Met zorg vullen wij samen met u de uitvaart liefdevol in.

Onze uitvaartadviseurs voor een begrafenis

De uitvaartadviseurs van Van der Spek doen er alles aan om de uitvaart geheel volgens wens te laten verlopen. Zij adviseren u over alle zaken die bij een uitvaart komen kijken. Als vast aanspreekpunt kunt u hen altijd benaderen voor vragen of andere zaken. Samen met u worden beslissingen genomen over het verloop met volop aandacht voor uw persoonlijke wensen. Zo weet u dat u de begrafenis geheel naar wens zal worden uitgevoerd.

Werken vanuit een overtuiging

Alle medewerkers van Van der Spek werken vanuit dezelfde overtuiging: een begrafenis is een uitdrukking van respect, medeleven en liefde. Ons doel is dat een uitvaart een warme en persoonlijke herinnering achterlaat bij iedereen die hierbij betrokken is. Wanneer u hier op deze manier op terugkijkt zal dit u helpen bij het verwerken van het verlies

Onze dienstverlening voor een begrafenis

  • Cosmetische verzorging van de overledene
  • Verzorgen van rouwvervoer
  • Organisatie van rouwbezoek of condoleance
  • Het maken van een foto- of muziekpresentatie
  • Het verzorgen van drukwerk, rouwkaarten, liturgie
  • Advies over bloemen, kisten en monumenten
  • Nazorg en advies rouwverwerking

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.