Begrafenis in Zevenhuizen

Van der Spek Uitvaart verzorgt uitvaarten in de regio Rotterdam. Zo ook in Zevenhuizen. Wij staan voor u klaar als het gaat om het verzorgen van een complete begrafenis. We zijn er niet alleen op de dag zelf, maar helpen u ook bij alle voorbereidingen. In de hectische week of weken voor een uitvaart, is iemand met ervaring om op terug te kunnen vallen vaak erg fijn. Daarom krijgt u bij ons ook een vaste contactpersoon die u van A tot Z zal begeleiden.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Begrafenis in Zevenhuizen laten verzorgen door Van der Spek Uitvaart

Bij Van der Spek Uitvaart staat klanttevredenheid voorop. Het is ons doel om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te verzorgen, volledig naar de wens van de overledene en de nabestaanden. Op deze manier kunnen we een dierbare herinnering achterlaten, wat vaak helpt bij het verwerkingsproces van de nabestaanden. Afscheid nemen is altijd moeilijk, maar een uitvaart waar met een fijn gevoel op teruggekeken kan worden kan troost bieden.

Wij bieden uitvaarten aan voor elk budget. De kosten van de begrafenis zijn sterk afhankelijk van de verschillende keuzes die gemaakt worden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van één van onze 24-uurskamers. In deze kamer kan de overledene worden opgebaard en u kunt hem of haar 24/7 bezoeken. Het is een fijne manier om in de laatste dagen nog veel samen te kunnen zijn.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Of heeft u nog vragen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar en helpen u in deze moeilijke tijd.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.