Begrafenis wensen vastleggen

Wilt u uw begrafenis wensen vastleggen? Dat kan heel eenvoudig via een wilsverklaring van Van der Spek Uitvaart. Deze kunt u via onze website aanvragen. Door middel van een wilsverklaring denkt u na over alle aspecten van een uitvaart, de tijd daarvoor en de tijd daarna. Dit kan uw nabestaanden enorm helpen bij het maken van soms lastige keuzes. Vraag hier direct een wilsverklaring aan.

Begrafenis wensen vastleggen | Van der Spek Uitvaart

Veel mensen vinden het lastig om over hun eigen begrafenis na te denken, zeker als ze nog jong en gezond zijn. Toch is het wel goed om dit te doen en dit ook te bespreken met familie en vrienden. Het is nooit te voorspellen wanneer iemand komt te overlijden. Zeker als dit onverwachts is, zal dit een grote schok zijn voor de nabestaanden. Op dat moment is het fijn als zij weten wat de uitvaartwensen van de overledene zijn.

Een wilsverklaring is een boekje waar alle aspecten rondom het overlijden en de uitvaart in naar voren komen, zodat u overal over na kunt denken en keuzes in kunt maken. U kunt deze zelf invullen, of met hulp van één van onze uitvaartbegeleiders. U kunt de wilsverklaring uiteraard op elk gewenst moment aanpassen als uw wensen veranderen.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u eerst graag meer informatie ontvangen over een wilsverklaring? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Wij komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Van der Spek Uitvaart helpt u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.