Begrafenis in Rotterdam

Gaat u een begrafenis in Rotterdam regelen? Bij Van der Spek Uitvaart helpen wij u met alle praktische zaken. Al sinds 1888 verzorgen wij uitvaarten in de regio Rotterdam. Het bedrijf wordt gerund door de gebroeders Van der Spek. Het is altijd al een familiebedrijf geweest. Bij ons kunt u er verzekerd van zijn dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening continue bewaken en verhogen. Onze uitvaartadviseurs zijn daarom ook altijd gekwalificeerd en beschikken over de eisen die het Keurmerk Uitvaartzorg heeft gesteld.

Mocht u meer willen weten over Van der Spek uitvaart, dan kunt u meer informatie lezen op de over ons pagina.

Begrafenis in Rotterdam regelen met Van der Spek Uitvaartonderneming

Als u een begrafenis regelt, dan moeten er veel keuzes gemaakt worden. Vaak heeft de persoon waarvoor het geregeld wordt, zelf al besloten wat hij of zij het liefste wil. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het aan de nabestaanden om bepaalde keuzes te maken. Vaak zijn dit moeilijke keuzes, zeker in een tijd die al erg emotioneel en lastig is. Van der Spek Uitvaart staat daarom klaar om u hierin te ontzorgen en adviseren, zodat we een mooi waardevol afscheid kunnen realiseren.

Een goede klanttevredenheid is voor ons altijd het belangrijkste uitgangspunt. In de vaak zware tijd rondom de uitvaart proberen wij een steun te zijn voor de nabestaanden waar ze op terug kunnen vallen. Een mooi afscheid kan namelijk ook bijdragen aan het verwerkingsproces.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een begrafenis Rotterdam regelen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, te bellen of een e-mail te versturen.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.