Begrafenis in Capelle aan den IJssel

Van der Spek Uitvaart kan een begrafenis in Capelle aan den IJssel voor u verzorgen. Wij hebben verschillende uitvaartcentra, waaronder 1 in Capelle aan den IJssel. Dit uitvaartcentrum is van alle gemakken voorzien en beschikt over de modernste faciliteiten om elke uitvaart persoonlijk te kunnen maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide catering en moderne multimedia installaties voor beeld en geluid. Klanttevredenheid staat bij Van der Spek Uitvaart hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat iedere uitvaart persoonlijk is, waardoor we een dierbare herinnering achter kunnen laten bij de nabestaanden.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder.

Begrafenis in Capelle aan den IJssel laten verzorgen door Van der Spek Uitvaart

Binnen onze uitvaartcentra hebben wij verschillende 24-uurskamers beschikbaar. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en zijn te gebruiken om de overledene in te laten opbaren. Soms kan dit om praktische redenen namelijk niet thuis gebeuren. Deze 24-uurskamers zijn 24/7 open voor de nabestaanden, die hier zelf een sleutel van krijgen. Zo kan de overledene op elk gewenst moment worden bezocht. Deze kamers zijn ook geschikt om rouwbezoek in te ontvangen.

Veel mensen vinden het tijdens hun leven lastig om over hun uitvaartwensen na te denken en te praten met familie en vrienden. Toch is dit erg belangrijk. Het komt vaak voor dat iemand onverwachts overlijdt en de nabestaanden niet weten wat de wensen waren. In de hectische en emotionele tijd voor de uitvaart zorgt dit er ook voor dat er vaak nog lastige beslissingen moeten worden gemaakt. Om dit te voorkomen is het goed om vooraf met uw familie en vrienden te praten over uw wensen, of om deze op te schrijven. Een wilsverklaring kan hierbij helpen. U kunt deze eenvoudig bestellen via onze website.

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het formulier, per mail of telefonisch.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.