Heeft u een bijzonder erfstuk in huis? En vraagt u zich af of deze op zolder hoort of in het museum? Of heeft u vragen over uw erfenis? De stichting depositofonds uitvaartgelden organiseert de Advies- en Taxatiedag! Het Goudwisselkantoor, Van der Spek Uitvaart en verschillende standhouders vertellen u over alles over uitvaartmogelijkheden, kostbaarheden en nalatenschap. U komt toch ook?

Wat kunt u op de Advies- en Taxatiedag doen?

Neem die antieke schaal van oma dus mee, evenals het gouden zakhorloge dat nog van uw overgrootvader is geweest. Op deze dag leert u meer over de achtergrond en waarde van uw erfstukken. Uw vrienden en familie zijn ook van harte welkom!

Waar en wanneer? 
U bent van harte welkom op de Advies- en Taxatiedag op zaterdag 24 november 2018 van 10.00 tot 14.00 uur. We ontvangen u graag op het Kerkhofpad 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het Goudwisselkantoor taxeert uw spullen
De deskundigen van Goudwisselkantoor zijn aanwezig op de Advies- en Taxatiedag en taxaren uw waardevolle spullen.

Wat zijn de spelregels?

  • Taxatie is kosteloos, maar meldt u wel vooraf aan.
  • Neem maximaal twee objecten kunst en antiek mee.
  • Bij goud, zilver, munten en bankbiljetten zijn meerdere objecten toegestaan.
  • Heeft u grote voorwerpen? Maakt u hier dan duidelijke foto’s van. Dan hoeft u het erfstuk zelf niet mee te nemen.

Meld u aan voor taxatie 
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Heeft u vooraf al vragen over deze dag? Aarzel dan niet om contact op te nemen en te bellen. Voor vragen zijn wij op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur op 010 – 447 99 57

Deelnemende experts

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.