Ieder jaar staan er honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs de route van de marathon van Rotterdam. Zo ook de medewerkers van Van der Spek Uitvaart. Dit jaar worden de rollen echter omgedraaid: een deel van ons team rent mee! En niet zomaar, maar voor een goed doel.

Samen impact maken

We rennen voor het leven en tegen kanker. Roland, Stef, Kelvin en Roos rennen mee met de NN marathon om geld in te zamelen voor het KWF. Hiermee steunen we de bouw van de Daniel den Hoedbrug en willen we het Familiehuis Daniel den Hoed bijstaan. Meehelpen met een donatie? Dat kan via:

Daniel den Hoedbrug

De Daniel den Hoedbrug slaat letterlijk een brug tussen de fysieke en mentale zorg van kankerpatiënten in ’t Erasmus MC. Het familiehuis Daniel den Hoed geeft kankerpatiënten een ‘thuis’ dichtbij het ziekenhuis. Het logeerhuis vangt patiënten en hun naasten op in een huiselijke sfeer, als onafhankelijke stichting is het huis afhankelijk van donateurs en vrijwilligers. De Daniel den Hoedbrug moet straks voor een directe verbinding gaan zorgen tussen het familiehuis en het Erasmus MC Kanker Instituut. Uit meer dan zestig inzendingen heeft de gemeente Rotterdam het definitieve ontwerp gekozen voor de transparante brug. Met de bouw kan gestart worden zodra de nieuwbouw bij het Erasmus MC gerealiseerd is. Het project moet de niet altijd makkelijke reis van mensen van en naar het familiehuis een stukje aangenamer maken.

Wij wensen onze renners veel succes toe!

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.