Artihove: Afscheid op een landgoed

In Bergschenhoek ligt het unieke landgoed Vidaa van Artihove. Een plek waar natuur, muziek en kunst bij elkaar komen. Het is een bijzondere en statige locatie midden in het groen. De prachtige tuinen en waterpartijen stralen rust en harmonie uit. Verspreid over het landgoed zijn kunstwerken te vinden en zijn diverse stijlvolle ruimtes ingericht met een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Het is ook mogelijk hier rustig samen te komen voor de condoleance. Voorafgaand of na afloop zorgt een wandeling – met naaste familie bijvoorbeeld – door de omgeving misschien voor een klein momentje van rust in de hectische periode rond de uitvaart.

Wilt u meer informatie over het afscheid nemen op landgoed Artihove? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 010 447 99 00.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.