Een uitvaart op het strand

Hield de overledene veel van het strand? Dan kan dit een mooie locatie zijn voor de uitvaart. Natuurlijk kan er niet zomaar op elk strand een uitvaart worden gehouden, maar het zijn verschillende bedrijven zoals strandpaviljoenen waarbij dit geregeld kan worden. Vaak zorgen zij dan ook voor een geluidsinstallatie en eventueel de mogelijkheid om video’s af te kunnen spelen.

Naast dat het strand een uitvaart persoonlijk kan maken als de overledene graag naar het strand ging, is het ook een hele mooie en rustige plek. De meeste mensen vinden het geluid van de golven in combinatie met het uitzicht van zand en water erg rustgevend, wat mooi past bij een uitvaart.

Wilt u meer informatie over een uitvaart op het strand of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 010 447 99 00.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.