Een digitale rouwkaart

We doen steeds meer digitaal. Maar wist u dat het zelfs mogelijk is om een rouwkaart digitaal te versturen? Mensen kiezen voor een digitale rouwkaart omdat het snel is, weinig moeite kost om te versturen en daarnaast goed voor het milieu is. Het bespaart namelijk veel papier en past dus helemaal bij een duurzame uitvaart. Ook wordt er wel eens gekozen tussen een combinatie van papieren kaarten en digitale kaarten. Zo krijgen de familie en vrienden die het dichtst bij de overledene stonden bijvoorbeeld een papieren kaart, en de overige familie en vrienden een digitale rouwkaart.

Wilt u meer informatie over een digitale rouwkaart of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 010 447 99 00. Van der Spek Uitvaart denkt met u mee als het gaat om het rouwdrukwerk. Omdat wij een eigen ontwerp- en drukwerkafdeling hebben kunnen we snel schakelen en met u meedenken.

digitale rouwkaart

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.