Geen moment alleen

Na de afscheidsdienst is het gebruikelijk de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats te begeleiden. Dit gebeurt traditioneel met een rouwauto waarin de overledene vervoerd wordt, nabestaanden rijden daar in eigen auto’s achteraan rijden.

Het is ook mogelijk met een grote groep, alle familieleden bijvoorbeeld, plaats te nemen in een uitvaartbus samen met de overledene. De overledene wordt zo geen moment alleen gelaten. Voor veel mensen is het een warm en persoonlijk gebaar om de overledene op deze wijze gezamenlijk naar zijn of haar de laatste rustplaats te begeleiden.

De uitvaartbus is stijlvol ingericht voor de overledene en 26 familieleden die in zitjes met tafeltjes en een rondzit achterin plaats kunnen nemen. Dankzij de geblindeerde ramen, bent u als nabestaande onderweg altijd verzekerd van optimale privacy. De bus wordt bestuurd door een professionele chaffeur die opgeleid is voor het uitvoeren van rouwvervoer.

Wilt u meer informatie over de uitvaartbus of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 010 447 99 00.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.