In het verleden heeft u een herdenkingsbijeenkomst bijgewoond in de Laurenskerk te Rotterdam. Deze bijeenkomsten hebben we altijd met veel toewijding georganiseerd. Middels dit schrijven willen wij u informeren dat er dit jaar geen herdenkingsbijeenkomst plaats zal vinden.

Toen wij 12 jaar geleden startten met dit initiatief, waren wij een van de eersten die een dergelijke bijeenkomst organiseerden. Inmiddels is er een grote hoeveelheid aan initiatieven bijgekomen. Dat vinden we een verrijking voor de regio, want herdenken houdt de herinnering aan een overleden dierbare in stand. Dit betekent voor ons echter ook dat het tijd wordt om op zoek te gaan naar een nieuwe vorm voor deze herdenkingen. We bezinnen ons momenteel op een vernieuwde invulling.

We kijken terug op een reeks mooie en waardevolle bijeenkomsten, waar we door de jaren heen ontzettend veel warme en positieve reacties op hebben mogen ontvangen. We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de getoonde belangstelling.

Op de hoogte blijven?

Wilt u graag op de hoogte worden gebracht over de nieuwe invulling die we willen gaan geven aan het herdenken van de overledene en het omgaan met verlies en rouw? U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor een nieuwsbrief. Zo kunnen wij u op de hoogte brengen van de ontwikkelingen.

  • Schrijf mij in voor de digitale nieuwsbrief. (2x per jaar)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.