Een herinneringsboom planten

Een herinneringsboom is een mooie tastbare herinnering aan een overleden dierbare. Het is zelfs mogelijk om de as van de overledene te verwerken in de voeding voor de boom, waardoor de overledene letterlijk een onderdeel wordt van de boom. U kunt er voor kiezen om de boom in eigen tuin te plaatsen (als hier genoeg ruimte voor is), maar er zijn ook speciale plaatsen waar zulke bomen geplant mogen worden.

Veel mensen vinden een boom een mooie manier om iemand te herdenken omdat een boom vele jaren blijft bestaan en elk jaar blijft groeien. Ook bloeit hij elk jaar opnieuw, waardoor de herinneringen ook weer opbloeien.

https://www.mijn-boom.nl/ is één van de bedrijven waar u een herinneringsboom door kunt laten planten.

Wilt u meer informatie over het planten van een herinneringsboom of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 010 447 99 00.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.