Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Ons uitvaartcentrum staat aan de rand van Berkel en Rodenrijs, een van de kernen van de groeiende gemeente Lansingerland. De aula kan gebruikt worden voor zowel een uitvaartplechtigheid als een condoleance en is geschikt voor een gezelschap tot 150 personen. Wanneer het een kleiner gezelschap betreft kunnen we door middel van schuifwanden de aula kleiner maken, waardoor deze een meer intiem karakter krijgt.

Het uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs is geliefd om de mogelijkheden die er zijn voor opbaring. In de aula bevindt zich een mooie nis waar de overledene opgebaard kan worden. Door deze opzet wordt er voldoende ruimte gecreëerd om langs de kist te lopen en zij die daar geen prijs op stellen worden niet onnodig geconfronteerd.

Catering

Van der Spek kan, wanneer u dat wilt, de volledige catering verzorgen. Ons cateringpersoneel is goed opgeleid, ervaren en bekend met de gebruiken en protocollen. Gastvriendelijkheid en empathisch vermogen staan bij ons hoog in het vaandel. Het aanbod varieert van een kopje koffie of thee met een koekje tot een geheel verzorgde lunch of een borrel met (luxe) hapjes.

Multimedia

Het uitvaartcentrum is voorzien van een uitstekende multimedia-installatie. U kunt bijvoorbeeld op de aanwezige TV-schermen een fotopresentatie afspelen met foto’s van-, of uit het leven van de overledene. Dit geeft een condoleance of de uitvaartplechtigheid een mooi persoonlijk karakter. Van der Spek heeft een eigen multimedia-afdeling die u bij met maken van een fotopresentatie van dienst kan zijn. Ook is er gedacht aan de kwaliteit van de geluidsinstallatie. Muziek is vaak een belangrijk onderdeel van een afscheidsplechtigheid. Van der Spek vindt het daarom van groot belang dat die muziek geheel tot haar recht komt.

Familiekamers

U kunt in ons uitvaartcentrum gebruik maken van een comfortabele familiekamer. Het uitvaartcentrum beschikt in totaal over twee familiekamers. Voor nabestaanden zijn de dagen tussen een overlijden en een uitvaart vaak erg hectisch. Terwijl het juist in deze periode heel belangrijk is dat zij het afscheid van hun geliefde in alle rust kunnen voorbereiden.

In de familiekamer kunnen wij de overledene opbaren, zodat u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw dierbare kunt zijn. U kunt dus langskomen wanneer u dat wilt, zonder een afspraak te maken. Ook hoeft u geen rekening te houden met thuiscontroles van de koelinstallatie.

Bereikbaarheid uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Het uitvaartcentrum is centraal gelegen en goed bereikbaar voor de hele regio.

  • Gratis en ruime parkeergelegenheid
  • Het gehele pand is rolstoel-toegankelijk

Impressie

Het is altijd mogelijk om het uitvaartcentrum te komen bezichtigen. U bent van harte welkom. We willen u vragen hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch: 010 – 447 99 00 of via het contactformulier.

Binnenkijken

Door middel van deze visuele tour kunt u het uitvaartcentrum en de familiekamers bekijken. De aula’s zijn nog geheel naar eigen wens sfeervol in te richten, bijvoorbeeld het plaatsen van kaarsen, windlichten of decoratie van bloemen. De aula heeft ook geavanceerde lichtinstallatie waarmee een extra sfeer kan worden gecreëerd.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.