Op 7 februari 2022 heeft SIRE de campagne: ‘De dood. Praat erover, niet eroverheen’ gelanceerd om mensen meer bewust te maken van de waarde van praten over de dood. Van der Spek Uitvaart onderschrijft volledig deze campagne-gedachte. Praten over de dood maakt het leven ermee een stuk draaglijker. Maak de dood dus bespreekbaar, want dit verrijkt het leven. Start niet morgen, maar vandaag.

Meer over de SIRE Campagne

LEG UW WENSEN VAST

Het invullen van een wilsverklaring (codicil) geeft rust aan uzelf en aan uw nabestaanden. Dit formulier invullen (digitaal of op papier) is een laagdrempelige actie voor u, maar van grote betekenis voor uw dierbaren. Bij overlijden voelen nabestaanden zich namelijk gesteund wanneer zij weten hoe u dacht over uw afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten, is het goed om tijdig belangrijke zaken omtrent uw uitvaart vast te leggen. Ook als u niet op leeftijd of ziek bent. Het leven en de dood zijn immers onvoorspelbaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP

U kunt geheel vrijblijvend een persoonlijk gesprek aanvragen over de wilsverklaring. U belt hiervoor naar ons kantoor: 010-447 99 00. Onze uitvaartadviseur bezoekt u thuis of ontvangt u op ons kantoor en bespreekt met u de verschillende aspecten van de wilsverklaring.

Wilt u direct een wilsverklaring aanvragen zonder tussenkomst van een adviseur? Ook dan belt u 010-447 99 00. Wij helpen u graag verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.