Wat kost een uitvaart

Wat kost een uitvaart? Dat is een vraag die wij vaak voorbij horen komen. Het is natuurlijk begrijpelijk dat u, wanneer u helaas te maken krijgt met een uitvaart, graag wilt weten wat de kosten zijn. De kosten van een uitvaart zijn echter sterk afhankelijk van de wensen. Gemiddeld kost een uitvaart rond de 7.500 euro, maar dit is slechts een gemiddelde. Uiteraard kunnen wij de begrafenis of crematie volledig inrichten naar uw wensen, zodat het laatste afscheid ook echt een persoonlijke ervaring wordt, waar een dierbare herinnering aan over gehouden wordt door de nabestaanden.

Heeft u vragen over onze tarieven, of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Wat kost een uitvaart bij Van der Spek?

Bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende mogelijkheden op het gebied van opbaring, catering, multimedia, thema en nog veel meer. We hebben veel ervaring met verschillende soorten uitvaarten, waardoor we ook met u mee kunnen denken over de passende keuzes in uw situatie. Tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking gaan we met u in gesprek over de wensen en brengen we de mogelijkheden voor u in kaart. Aan de hand hiervan komen wij met een passende en persoonlijke prijsopgave, waarbij u dus uitsluitend betaalt voor de diensten waar u gebruik van maakt.

De kosten van een crematie verschillen vaak van de kosten van een begrafenis. Over het algemeen is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft te maken met de kosten voor grafrechten en de grafsteen.

Op onze website kunt u een aantal rekenvoorbeelden zien van verschillende soorten uitvaarten. Zo kunt u alvast een globale inschatting maken van de kosten.

Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Van der Spek Uitvaart is een gevestigde naam in de regio Rotterdam. We zijn uitgegroeid tot meerdere locaties in de regio, die allemaal voorzien zijn van de modernste faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een multimedia installatie of uitgebreide catering mogelijkheden. Ook hebben we 24-uurskamers tot uw beschikking. Dit zijn kamers waar de overledene tot aan de dag van de uitvaart opgebaard kan worden. De nabestaanden hebben 24/7 beschikking tot deze kamer en kunnen op elk gewenst moment langskomen zonder een afspraak te hoeven maken. Vaak wordt hier gebruik van gemaakt als bijvoorbeeld een thuisopbaring niet mogelijk is.

Professionaliteit & persoonlijkheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We doen er van ook alles aan om de uitvaart geheel naar wens van onze klanten te verzorgen, zodat er een dierbare herinnering aan de dag over blijft. Dit heeft vaak namelijk een positieve invloed op het verwerkingsproces. U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt, waardoor deze uitvaartbegeleider uw persoonlijke situatie goed kent.

Meer weten over de kosten van een uitvaart? Neem dan contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, of heeft u nog andere vragen? Over de kosten van een gemiddelde uitvaart? Laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten in de uitvaartbranche weten we precies wat er allemaal mogelijk is zodat we u hier in kunnen adviseren. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.