Wat kost een begrafenis gemiddeld

Wat kost een begrafenis gemiddeld? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen. Soms is dat zomaar, maar soms omdat ze helaas van dichtbij een sterfgeval hebben meegemaakt of binnenkort gaan meemaken. De gemiddelde kosten van een uitvaart liggen rond de €7.500,- maar zijn uiteraard sterk afhankelijk van de wensen die de nabestaanden doorgeven. Op onze website zijn een aantal rekenvoorbeelden te vinden die een indicatie geven van de kosten in bepaalde situaties. Zo krijgt u alvast een beeld van wat u qua tarieven kunt verwachten. Voor elk budget kunnen wij mogelijkheden bieden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis gemiddeld? Van der Spek Uitvaart geeft uitleg

Wat een begrafenis kost, is afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden door de nabestaanden. Wij vinden het belangrijk dat iedere uitvaart zo persoonlijk mogelijk is, waardoor de nabestaanden hier een mooie herinnering aan over houden. Een hoge klanttevredenheid is voor ons dus erg belangrijk. Daarom zijn er veel verschillende keuzemogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld de locatie van opbaring, het aantal mensen op de uitvaart en het rouwvervoer. De prijs wordt door deze keuzes bepaald.

Van der Spek Uitvaart heeft op verschillende locaties in regio Rotterdam familiekamers ter beschikking. Dit zijn kamers die huiselijk zijn ingericht en waar de overledene de dagen tot de uitvaart kan worden opgebaard. Deze kamers zijn 24/7 beschikbaar voor de nabestaanden en zij kunnen dus langs gaan wanneer ze willen.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, per mail of natuurlijk telefonisch.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.