Wat kost begraven

Bent u benieuwd naar het antwoord op de vraag; wat kost begraven? Wij begrijpen heel goed dat u hier meer over wilt weten als u te maken heeft met een sterfgeval van dichtbij. De kosten voor een begrafenis zijn uiteraard sterk afhankelijk van uw wensen. Op basis daarvan maken wij een persoonlijke offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij bieden voor elk budget mogelijkheden, dus u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over de kosten? Bekijk de rekenvoorbeeld op onze website. Zo krijgt u een beeld van wat u kunt verwachten.

Wat kost begraven bij Van der Spek Uitvaart?

Wij vinden het heel belangrijk dat elke uitvaart persoonlijk is en dat de nabestaanden er een dierbare herinnering aan overhouden. Afscheid nemen is altijd moeilijk, maar als de uitvaart als waardevol wordt ervaren, dan helpt dit vaak mee in het verwerkingsproces. Wij doen er daarom alles aan om de wensen van de nabestaanden en overledene na te komen en de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden.

Bij het regelen van een uitvaart komen verschillende keuzes kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen waar u de overledene wilt laten opbaren. Dit kan thuis, maar ook in één van onze 24-uurskamers. Deze kamers zijn 24/7 beschikbaar tot aan de dag van de uitvaart. De kamers zijn huiselijk ingericht en geschikt om in alle rust afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Ook kunt u hier andere familieleden en vrienden uitnodigen om afscheid te komen nemen.

Neem contact met ons op

Uiteraard helpen wij u met alle keuzes die er gemaakt moeten worden en geven we advies. U kunt contact met ons opnemen via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Ook zijn we 24/7 bereikbaar als u een overlijden aan ons wilt doorgeven. Dit kan op telefoonnummer 010 447 99 00.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.