Uitvaartondernemer in Zevenhuizen

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Zevenhuizen, omdat u helaas te maken heeft met een sterfgeval van dichtbij? Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar. Onze uitvaartleiders hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, wensen en de bijzondere herinneringen die u met de overledene gedeeld hebt. Wij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u het prettig vindt om zelf veel te doen. Onze combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Uitvaartondernemer in Zevenhuizen | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Van der Spek Uitvaart is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te bewaken en te verhogen. Al onze uitvaartadviseurs zijn gekwalificeerd en hebben een streng vakexamen moeten afleggen. Ze voldoen aan de eisen die door het Keurmerk Uitvaartzorg aan de leden worden gesteld ten aanzien van praktijkervaring.

Al onze uitvaartlocaties zijn voorzien van de modernste faciliteiten, om elke uitvaart bijzonder te kunnen maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide catering, moderne multimedia installaties voor beeld en geluid, en veel mogelijkheden wat betreft opbaring en condoleance. Onze medewerkers staan voor u klaar om met u mee te denken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.