Uitvaartondernemer Rotterdam

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Rotterdam of omgeving? Van der Spek Uitvaart staat dan graag voor u klaar. Van der Spek uitvaart is al sinds 1888 werkzaam als uitvaartbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve en toonaangevende onderneming. Al vijf generaties lang zorgt Van der Spek voor mooiste herinnerbare diensten. Iedereen verdiend het om een respectvol en liefdevol afscheid te kunnen krijgen.

Heeft u nog vragen over Van der Spek Uitvaart? Neem dan gerust contact op met één van onze uitvaartleiders.

Uitvaartondernemer Rotterdam | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Omdat een uitvaart een uiterst persoonlijke gebeurtenis is, is het belangrijk om te weten hoe u over het laatste afscheid denkt. Iedereen verdiend de tijd en aandacht om van de gebeurtenis een mooie en warme herinnering te maken. Doordat onze uitvaartleiders al jarenlang in het vak zitten beschikken zij over de nodige ervaring. Zij zullen u helpen met de praktische zaken en u ondersteunen waar nodig is. Door ons vakmanschap, betrokkenheid en expertise, zullen wij er alles aan doen om de overleden een uitvaart te bieden die bij hem of haar past. Om naar al uw wensen te kunnen voldoen, bieden wij verschillende diensten onder één dak aan. Zo beschikken wij over een eigen drukkerij waar rouwdrukwerk en fotoprestaties geheel naar uw wens ontworpen kunnen worden. Ook zijn er diverse afscheidslocaties mogelijk.

Neem contact met ons op

Mocht u nog vragen hebben over de uitvaartondernemer in Rotterdam, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Onze uitvaartleiders geven u graag de antwoorden die u nodig heeft en denken met u mee. Als u een kostenindicatie zou willen inzien, dan is deze aan te vragen via onze website. Zo krijgt u een beter beeld bij wat er mogelijk is en wat het eventueel zou kosten.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.