Uitvaartondernemer Nieuwerkerk aan den IJssel

Van der Spek Uitvaart is uw uitvaartondernemer Nieuwerkerk aan den IJssel. We hebben verschillende uitvaartcentra in de regio Rotterdam, die van alle gemakken zijn voorzien. Hierbij kunt u denken aan uitgebreide cateringmogelijkheden, moderne multimedia installaties en 24-uurskamers. We vinden het belangrijk dat elke uitvaart persoonlijk is en past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Het is ons doel om een dierbare herinnering voor de nabestaanden achter te laten. Daarom staan de wensen van de overledene en de nabestaanden bij ons centraal.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartondernemer Nieuwerkerk aan den IJssel | Van der Spek Uitvaart

Onze uitvaartleiders hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, wensen en de bijzondere herinneringen die u met de overledene gedeeld hebt. Wij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u het prettig vindt om zelf veel te doen. Onze combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Omdat we de uitvaart volledig naar wens willen verzorgen, heeft u veel om uit te kiezen. Zo kunt u qua catering kiezen voor alleen koffie en thee, maar ook voor een uitgebreide lunch of een luxe borrel. Ook als het gaat om opbaring van de overledene zijn er verschillende mogelijkheden. Een opbaring thuis is mogelijk, maar ook een opbaring in één van onze 24-uurskamers. Deze kamers kunnen op elk gewenst moment bezocht worden door de nabestaanden.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. Onze medewerkers helpen u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.