Uitvaartondernemer in Moordrecht

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Moordrecht? Van der Spek Uitvaart staat klaar om u te ontzorgen. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam en hebben ook een uitvaartcentrum in Moordrecht. Deze locatie is van alle gemakken voorzien en zeer geschikt voor een uitvaart waarbij alle persoonlijke wensen zijn doorgevoerd. Het is ons doel om elke uitvaart uniek te maken, zodat deze past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Op deze manier laten wij voor de nabestaanden een dierbare herinnering achter, wat vaak een positieve invloed heeft op het verwerkingsproces.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een offerte bij ons aan

Wilt u weten waar u qua kosten aan toe bent? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom is het mogelijk om direct via de website een offerte aan te vragen. We maken een offerte altijd op maat, omdat elke uitvaart anders is. Hierdoor betaalt u ook echt alleen voor de diensten waar u gebruik van maakt. Bij vragen kunt u uiteraard eerst contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.