Uitvaartondernemer in Berkel en Rodenrijs

Als u op zoek bent naar een uitvaartondernemer in Berkel en Rodenrijs, dan bent u bij Van der Spek Uitvaart aan het juiste adres. Ons team bestaat uit veel ervaren uitvaartondernemers, die werkzaam zijn in de regio Rotterdam. We hebben ook een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs, met een mooie ligging aan het water. Dit uitvaartcentrum is van alle gemakken voorzien, zoals uitgebreide catering en moderne multimedia installaties.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartondernemer in Berkel en Rodenrijs | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Foto’s van memorabele momenten uit het leven van uw overleden dierbare: ze geven de plechtigheid een mooi persoonlijk karakter. Ons uitvaartcentrum beschikt over een uitstekende multimedia-installatie, waarmee u foto’s en video’s kunt laten zien. Is uw technische kennis niet toereikend? Onze medewerkers helpen u graag met het samenstellen van een fotopresentatie. Ook muziek maakt de uitvaartdienst uniek. Wij blijven er scherp op dat uw uitgekozen muziekstukken geheel tot hun recht komen tijdens het afscheid.

Als uw overleden dierbare niet thuis wordt opgebaard, kunt u bij Van der Spek Uitvaart kiezen voor opbaring in de familiekamer. Ons uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs beschikt over twee van deze kamers. Met een toegangssleutel kunt u 24 uur per dag bij uw overleden dierbare zijn. De kamer is van alle gemakken voorzien met een kitchenette, televisie en WiFi.

Wij helpen u verder

Bij Van der Spek Uitvaart vinden we het heel belangrijk dat de uitvaart volledig naar wens van de overledene en/of nabestaanden wordt verzorgd. Op deze manier hopen wij een dierbare herinnering te creëren, wat voor de nabestaanden een troost kan zijn. Vaak zien we dat een mooi afscheid een positieve invloed heeft op het verwerkingsproces. Van der Spek Uitvaart staat daarom voor u klaar, neem contact met ons op.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.