Uitvaartcentrum Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel? Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar. Onze ervaren medewerkers hebben alle kennis in huis om de uitvaart volledig naar wens te verzorgen, zodat de uitvaart persoonlijk en dierbaar wordt. Het is ons doel om met de uitvaart een mooie herinnering te creëren, wat vaak bij de nabestaanden een positieve invloed heeft op het verwerkingsproces. Dit is dan ook altijd ons uitgangspunt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel | Van der Spek Uitvaart

Onze uitvaartleiders hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, wensen en de bijzondere herinneringen die u met de overledene gedeeld hebt. Wij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u het prettig vindt om zelf veel te doen. Onze combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Al onze uitvaartcentra in de regio Rotterdam zijn van alle gemakken voorzien om een moderne uitvaart te kunnen verzorgen. Denk aan een goede multimedia installatie waardoor foto’s en video’s goed tot hun recht komen, een uitgebreide catering en voldoende condoleance mogelijkheden.

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Daarnaast zijn wij ook 24/7 bereikbaar om een overlijden te melden. Dat kan op telefoonnummer 010 – 447 99 00.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.