Uitvaartbegeleider in Zevenhuizen

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Zevenhuizen? Dan bent u bij Van der Spek Uitvaart aan het juiste adres. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Rotterdam, waaronder Zevenhuizen. Onze uitvaartcentra beschikken over alle faciliteiten om een moderne uitvaart te kunnen verzorgen. Zo hebben we goede multimedia installaties waardoor beeld en muziek goed tot hun recht komen. Ook bieden we een uitgebreide catering aan. Of het nu gaat om een simpele lunch of een uitgebreide borrel, wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Uitvaartbegeleider in Zevenhuizen | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. We vinden het namelijk erg belangrijk dat de uitvaart volledig naar de wens van de overledene en de nabestaanden wordt verzorgd. Zo kunnen we voor de nabestaanden een dierbare herinnering achterlaten die vaak een positieve invloed heeft op het rouwproces. We luisteren daarom erg goed naar de wensen en helpen ook bij het maken van bepaalde keuzes indien gewenst.

Onze uitvaartadviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn daarom in staat om elk soort uitvaart op de juiste manier te kunnen verzorgen. Van der Spek Uitvaart is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te bewaken en te verhogen. Al onze uitvaartadviseurs zijn gekwalificeerd en hebben een streng vak examen moeten afleggen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om u van alle informatie te voorzien.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.