Uitvaartbegeleider in Rotterdam

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Rotterdam? Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar. Al sinds 1888 verzorgen wij uitvaarten in de regio Rotterdam. Het bedrijf wordt momenteel gerund door de gebroeders Van der Spek. Het is altijd al een familiebedrijf geweest. Bij ons kunt u er verzekerd van zijn dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening continue bewaken en verhogen. Onze uitvaartadviseurs zijn daarom ook altijd gekwalificeerd en beschikken over de eisen die het Keurmerk Uitvaartzorg heeft gesteld.

Mocht u meer willen weten over Van der Spek uitvaart, of heeft u vragen? Laat het dan weten door contact met ons op te nemen.

Uitvaartbegeleider in Rotterdam | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Onze uitvaartleiders hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, wensen en de bijzondere herinneringen die u met de overledene gedeeld hebt. Wij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u het prettig vindt om zelf veel te doen. Onze combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

De dagen voor de uitvaart moeten er vaak veel keuzes gemaakt worden, zeker als de overledene zijn of haar wensen niet heeft verteld. Voor de nabestaanden is dit vaak een zware taak, zeker in een emotionele tijd. Onze uitvaartbegeleiders denken met u mee en adviseren u over de mogelijkheden, zodat de uitvaart een dierbare herinnering wordt om op terug te kijken.

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u via onze website ook direct een offerte aanvragen, zodat u weet waar u qua kosten aan toe bent. Van der Spek Uitvaart helpt u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.