Uitvaartbegeleider in Moordrecht

Als u op zoek bent naar een uitvaartbegeleider Moordrecht, dan kan Van der Spek Uitvaart u zeker verder helpen. Wij staan voor u klaar als het gaat om de volledige verzorging van de uitvaart en alles wat daar bij komt kijken. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Het is altijd een familiebedrijf gebleven, waarbij de gebroeders Van der Spek de leiding hebben. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zo veel vertrouwen hebben in onze onderneming. We zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.

Kunnen wij u ergens bij helpen? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartbegeleider in Moordrecht | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Als het gaat om de catering op een uitvaart, dan kunt u bij ons veel verschillende mogelijkheden kiezen. Eten en drinken maakt een begrafenis of crematie vaak persoonlijk en is een goede manier om het leven dat de overledene heeft geleefd te laten zien. Onze catering gaat van koffie en thee, tot een uitgebreid diner of een luxe borrel met verschillende soorten hapjes. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee.

Een andere grote keuze die gemaakt moet worden, is de keuze tussen begraven en cremeren. Over het algemeen is een crematie goedkoper dan een begrafenis, maar uiteraard ligt dit ook geheel aan de wensen om de uitvaart heen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw overleden dierbare te laten opbaren in één van onze familiekamers. Deze kamers zijn 24/7 beschikbaar en zijn huiselijk ingericht. Zo kunt u altijd naar uw dierbare toe, zonder dat deze thuis ligt opgebaard.

Heeft u vragen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.