Uitvaartbegeleider in Bleiswijk

Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar als het gaat om een uitvaart in Bleiswijk, zo hebben wij ook een uitvaartbegeleider in Bleiswijk tot uw beschikking staan. Wij vinden het belangrijk dat elk afscheid persoonlijk is, en volledig past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Hierdoor houden de nabestaanden een dierbare herinnering over aan de uitvaart, wat vaak helpt bij de verwerking van het verlies. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook erg hoog in het vaandel. Het is mooi om te zien dat dit ook wordt gewaardeerd door onze klanten.

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Uitvaartbegeleider in Bleiswijk | Van der Spek Uitvaart helpt u verder

Al onze uitvaartcentra in de regio Rotterdam zijn er op ingericht om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te kunnen vormgeven. U kunt daarom veel verschillende keuzes maken als het gaat om de invulling van de uitvaart en de dagen daar omheen. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreide catering, waardoor deze naar wens kan worden samengesteld. Of het nu gaat om een kopje koffie of thee of om een luxe borrelplank, wij denken graag met u mee.

Ook de locatie van opbaring is iets om over na te denken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw dierbare thuis op te baren, maar dit kan ook in één van onze 24-uurskamers. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en kunnen 24/7 bezocht worden door de nabestaanden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Onze medewerkers helpen u verder en voorzien u van alle nodige informatie. Neem contact met ons op via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.