Uitvaartbegeleider Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider in Berkel en Rodenrijs? Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar. Onze uitvaartleiders hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, wensen en de bijzondere herinneringen. Wij bieden ondersteuning waar dat ook maar nodig is voor, tijdens en na de uitvaart. Van der Spek Uitvaart staat klaar om u volledig te ontzorgen in een zware en hectische tijd.

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Uitvaartbegeleider in Berkel en Rodenrijs | Van der Spek Uitvaart ontzorgt u van A tot Z

Wij verzorgen al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. De gebroeders Van der Spek leiden het familiebedrijf met veel toewijding. Klanttevredenheid is bij ons altijd het allerbelangrijkste. Een uitvaart die voor de nabestaanden aanvoelt als een dierbare herinnering helpt namelijk vaak mee in het verwerkingsproces. Daarom denken wij mee met al uw wensen en zorgen we er voor dat het afscheid persoonlijk wordt.

Onze uitvaartcentra in de regio Rotterdam zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Zo kunnen we inspelen op de wensen van de nabestaanden en de overledene. Wij beschikken bijvoorbeeld over familiekamers, waar de overledene tot de dag van de uitvaart kan worden opgebaard. Hierdoor kan de overledene op elk gewenst moment bezocht worden, zonder dat daar een afspraak voor gemaakt hoeft te worden.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per mail of via het formulier op onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.