Uitvaart Moordrecht

In Moordrecht hebben we ons moderne uitvaartcentrum gevestigd op de algemene begraafplaats. Wij bieden u hier de mogelijkheden op een rustige, maar toch intieme omgeving waar u de plechtigheid kan laten plaatsvinden. Indien de behoefte er is, kan Van der Spek u voorzien van meerdere diensten dan alleen een plechtigheid bij een uitvaart Moordrecht

Uitvaart in Moordrecht, uw wensen staan centraal

Uw laatste momenten met uw dierbare moeten herinneringen en leuke gedachtes opleveren. Wij zullen er dan ook alles aan doen de persoonlijke voorkeuren tot in de details te verwerken. Elke uitvaart behoort immers persoonlijk en memorabel te zijn.

Thuis laten opbaren

Gaat uw voorkeur uit naar een plechtigheid die thuis plaats vindt of op een plek waar uw dierbare vaak kwam? Voor Van der Spek is een uitvaart in Moordrecht geen probleem. Ongeachte de locatie, zullen wij ervoor zorgen dat al uw wensen worden voldaan.

Persoonlijke voorkeuren

Uw dierbare en tevens ook geliefde begraven is een belangrijk moment. Uw laatste herinneringen aan uw dierbare, de laatste mogelijkheid tot het bijzijn van uw geliefde of een laatste eerbetoon, moet dan ook tot in de puntjes naar wens zijn.

Passende ondersteuning

Naast dat Van der Spek voor u de volledig naar wens uitgewerkte uitvaart kan verzorgen, kunnen wij u ook ondersteunen bij andere zaken. Weet u niet zo goed wat u op de rouwkaart moet zetten? Of heeft u liever hulp bij het uitzoeken van de bloemstukken voor tijdens de plechtigheid? Ondersteuning kunnen wij u bieden van catering tot rouwauto’s.

Wilt u tijdens de plechtigheid gebruik maken van verschillende vormen van media? Hiervoor zijn de benodigdheden aanwezig. Een filmpje van de overledene, zijn/haar favoriete nummer of leuke foto’s die u doen herinneren aan de mooiste momenten samen zijn uiteraard mogelijk.

Kleine groep | Uitvaart Moordrecht

Heeft u liever een select groepje mensen waarmee u in alle rust afscheid wil nemen van de overledene? Wij bieden u de mogelijkheid om in een besloten ruimte de tijd te nemen om herinneringen met elkaar te delen, anekdotes voor te dragen, samen in gedachte te zijn en zo de laatste momenten met uw dierbare door te brengen.

Samen zijn

Terugdenken aan uw dierbare en herinneringen opdoen is fijn, zeker als dit mooie gedachtes zijn. Wij kunnen u uw laatste momenten van samen zijn, voor u vastleggen. Op deze manier heeft u altijd de mogelijkheid om even terug te kijken op de laatste momenten met uw geliefde samen.

Herinneringen vastleggen

Gaat uw voorkeur uit naar een plechtigheid die thuis plaats vindt of op een plek waar uw dierbare vaak kwam? Voor Van der Spek is een uitvaart in Moordrecht geen probleem. Ongeachte de locatie, zullen wij ervoor zorgen dat al uw wensen worden voldaan.

Bereikbaarheid

Het begraven van de overledene kan op de locatie van het uitvaartcentrum in Moordrecht zelf. Deze mooie omgeving levert voldoende mogelijkheden op om een mooie, laatste rustplaats voor uw geliefde te vinden.

  • Gratis parkeergelegenheid rondom het pand.
  • Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk.

Is er voor de overledene gekozen om hem/haar te cremeren, zal er na de plechtigheid zich een kleine rouwstoet verplaatsen naar het crematorium in Schollevaar – Capelle aan den IJssel. Hier krijgen de nabestaande de laatste mogelijkheid voor afscheid en kunnen zij het crematieproces bijwonen.

Uitvaartcentrum
Moordrecht

Middelweg 45A
2841 LB Moordrecht
Tel: 0182 – 37 27 26

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.