Uitvaart Berkel en Rodenrijs

Van der Spek Uitvaart heeft meerdere locaties in de regio Rotterdam. Ook een uitvaart Berkel en Rodenrijs kunnen wij volledig verzorgen. Ons moderne uitvaartcentrum aan de rand van Berkel en Rodenrijs beschikt over alle faciliteiten die bij een hedendaagse uitvaart horen. Zo hebben wij een goede en uitgebreide catering, een multimedia installatie en familiekamers. Hierdoor kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen en van de uitvaart een laatste afscheid maken wat geheel naar de wens wordt ingericht. Voor elk budget bieden wij mogelijkheden.

Heeft u nog vragen over onze uitvaartzorg of wilt u graag wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via het formulier op onze website.

Een waardevol afscheid

Wij zorgen er altijd voor dat uw wensen centraal staan op de dag van de uitvaart, de voorbereidingen vooraf en de nazorg achteraf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het afscheid persoonlijk is en dat dit geheel naar wens verloopt, zodat het laatste afscheid een dierbare herinnering wordt. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de overledene thuis op te laten baren, of bijvoorbeeld in één van onze familiekamers. Deze sfeervol ingerichte kamers zijn tot het moment van de uitvaart 24/7 beschikbaar, zodat u op elk gewenst moment naar uw overleden dierbare toe kunt.

Onze uitvaartleiders hebben stuk voor stuk veel ervaring. Daarom denken wij ook met u mee als u het bijvoorbeeld zelf lastig vind om bijvoorbeeld het rouwvervoer of de bloemen te kiezen.

Uitvaart Berkel en Rodenrijs | Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende kennismaking met ons inplannen? Neem dan gerust contact met ons op en wij geven u meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 24/7 bereikbaar. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.