Tarieven uitvaart

De tarieven uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. Bij Van der Spek Uitvaart kunt u kiezen uit veel verschillende mogelijkheden op het gebied van rouwvervoer, opbaring, catering en nog veel meer. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat de uitvaart persoonlijk is en past bij het leven wat de overledene heeft gehad. Mocht u het lastig vinden om hier keuzes in te maken, dan denken wij met u mee. Onze uitvaartleiders hebben veel ervaring met allerlei soorten uitvaarten en kunnen u dus goed adviseren.

Wilt u meer informatie over de tarieven, of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Tarieven uitvaart bij Van der Spek Uitvaart

De tarieven voor een uitvaart kunnen behoorlijk uiteen lopen. Dit heeft veel te maken met de wensen van de overledene en de nabestaanden tijdens de uitvaart. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een opbaring thuis, maar hebben wij ook familiekamers die 24/7 beschikbaar zijn. Hier kan de overledene ook opgebaard worden als daar bijvoorbeeld thuis geen ruimte voor is. Ook bieden wij veel verschillende mogelijkheden op het gebied van catering. U kunt kiezen voor alleen een bakje koffie of thee, tot een volledig verzorgde borrel met luxe hapjes.

Op onze website kunt u enkele rekenvoorbeelden vinden met betrekking tot onze tarieven, zodat u een indicatie kunt zien van de prijs. Uiteraard is elke uitvaart anders en zullen wij daarom per situatie een passende prijsopgave maken.

De wens van de klanten staat centraal

Bij Van der Spek Uitvaart staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Door de uitvaart helemaal naar wens te verzorgen, blijft er een mooie dierbare herinnering over aan de dag van het laatste afscheid. Het is uiteraard ons grootste doel om de nabestaanden zo’n dierbare herinnering mee te geven.

Kom met ons in contact

Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar als het gaat om het volledig verzorgen van de uitvaart van uw dierbare. Ons doel is om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken, zodat het laatste afscheid wordt zoals u het in gedachte heeft. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.