Tarieven crematie

Wilt u weten wat de tarieven crematie zijn? Dat is geheel afhankelijk van de wensen van de gehele uitvaart. Gemiddeld kost een uitvaart rond de €7.500,- maar dit bedrag is sterk afhankelijk van uw wensen. Het tarief van een crematie ligt gemiddeld iets lager dan bij een begrafenis. Daarnaast kunnen er nog allerlei keuzes gemaakt worden die de prijs zullen beïnvloeden. Op onze tarievenpagina geven wij een indicatie van de prijs voor verschillende soorten situaties.

Tarieven crematie | Van der Spek Uitvaart

Wij vinden het erg belangrijk dat de uitvaart persoonlijk wordt en past bij het leven dat de overledene heeft geleefd. Daarom hebben wij alle faciliteiten in onze uitvaartcentra, om een moderne uitvaart te kunnen verzorgen. Denk daarbij aan multimedia installaties en een uitgebreide catering.

Ook op het gebied van opbaring zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om de opbaring thuis te laten plaatsvinden, maar dit kan ook in één van onze familiekamers. Deze zijn huiselijk ingericht en u krijgt hier zelf een sleutel van, zodat ze 24/7 voor u toegankelijk zijn. Zo kunt u wel altijd naar uw overleden dierbare toe, ook al ligt hij of zij niet thuis.

Klanttevredenheid

De tevredenheid van onze klanten is uiteraard onze grootste drijfveer. Door een mooi laatste afscheid te verzorgen, kunnen we de nabestaanden een dierbare herinnering geven. Het is mooi om te zien dat onze klanten dit vaak ook zo hebben ervaren. Regelmatig ontvangen we reviews via het reviewsysteem Klanten Vertellen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u te woord en geven u alle informatie die u nodig heeft. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Wilt u een overlijden melden? Dat kan 24/7 op telefoonnummer 010 447 99 00. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.