Tarieven begrafenis

De tarieven begrafenis zijn volledig afhankelijk van uw wensen, maar we kunnen u wel alvast een indicatie geven. Gemiddeld kost een uitvaart rond de 7.500 euro, maar de kosten zijn sterk afhankelijk van uw wensen. Op onze website hebben wij een aantal rekenvoorbeelden staan waarbij u een schatting kunt maken van de kosten. Omdat iedere uitvaart anders is en we elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk willen vormgeven, gaan we graag met u in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Aan de hand hiervan kunnen we een passende offerte maken, waarin we voor ieder budget mogelijkheden bieden.

Wilt u meer weten over onze tarieven of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Tarieven begrafenis bij Van der Spek Uitvaart

De tarieven voor een begrafenis verschillen van de tarieven voor een crematie. Over het algemeen is cremeren goedkoper, maar dit ligt natuurlijk volledig aan de verdere invulling van de uitvaart. Bij Van der Spek vinden we het belangrijk om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken, zodat iedereen op een mooie manier afscheid kan nemen van zijn of haar geliefde.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze uitvaartleiders, zijn wij ook in staat om u te adviseren in de mogelijkheden. We begrijpen het heel goed als u het lastig vind om sommige keuzes te maken, als u bijvoorbeeld niet goed weet wat de wensen van uw overleden dierbare zijn. In dat geval denken wij met u mee en geven we advies.

Bij Van der Spek Uitvaart doen we er alles aan om het laatste afscheid volledig naar de wensen van de klant te verzorgen. Hierdoor wordt het laatste afscheid een mooie herinnering, waar nog vaak aan teruggedacht kan worden. Omdat iedereen een mooi en waardevol laatste afscheid verdient, staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel.

Kom met ons in contact

Wij staan voor u klaar. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op via het formulier op onze website, per mail of telefonisch.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.