Kosten uitvaart

Bent u benieuwd naar de kosten van een uitvaart uitvaart? Uiteraard zijn deze kosten erg afhankelijk van uw wensen. Omdat we bij Van der Spek Uitvaart elk afscheid zo persoonlijk mogelijk willen maken, heeft u ruime keuze mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld de catering, het rouwvervoer en de opbaring. Op onze website vind u een aantal rekenvoorbeelden die verschillende soorten uitvaarten laten zien en het bijbehorende tarief. Deze tarieven zijn slechts een indicatie en u krijgt van ons altijd een persoonlijke offerte die is afgestemd op uw wensen. Voor elk budget bieden wij mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor verdere vragen of vraag eenvoudig een offerte aan via onze website.

Kosten uitvaart | Van der Spek Uitvaart helpt u verder

Als het gaat om de catering op een uitvaart, dan kunt u bij ons veel verschillende mogelijkheden kiezen. Eten en drinken maakt een begrafenis of crematie vaak persoonlijk en is een goede manier om het leven dat de overledene heeft geleefd te laten zien. Onze catering gaat van koffie en thee, tot een uitgebreid diner of een luxe borrel met verschillende soorten hapjes. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee.

Een andere grote keuze die gemaakt moet worden en invloed heeft op de tarieven van een uitvaart, is de keuze tussen begraven en cremeren. Over het algemeen is een crematie goedkoper dan een begrafenis, maar uiteraard ligt dit ook geheel aan de wensen om de uitvaart heen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw overleden dierbare te laten opbaren in één van onze familiekamers. Deze kamers zijn 24/7 beschikbaar en zijn huiselijk ingericht. Zo kunt u altijd naar uw dierbare toe, zonder dat deze thuis ligt opgebaard.

Klanttevredenheid

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Door de uitvaart volledig naar wens van onze klanten in te richten, kunnen we een dierbare herinnering achterlaten. Dit is voor de nabestaanden erg waardevol en kan helpen in het verwerkingsproces. Het is mooi om te zien dat dit vaak ook zo wordt ervaren. De nabestaanden kunnen door middel van ons reviewsysteem hun ervaringen delen.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze website, per mail of telefonisch. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. U krijgt dan zo snel mogelijk van ons een prijsopgave toegestuurd. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.