Kosten van cremeren

Bent u op zoek naar de kosten van cremeren, omdat u helaas te maken heeft met een sterfgeval van dicht bij? Wij snappen heel goed dat u wilt weten waar aan toe bent qua kosten. Van der Spek Uitvaart heeft op de website daarom een speciale pagina gemaakt, waar we een aantal rekenvoorbeelden laten zien. Zo krijgt u een indicatie van de kosten in uw situatie. Voor elk budget bieden wij mogelijkheden. Uiteraard zijn de kosten sterk afhankelijk van uw wensen. Wij denken met u mee en geven u advies over de opties die u kunt kiezen.

Bekijk hier onze tarievenpagina. Heeft u nog meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Kosten van cremeren | Van der Spek Uitvaart geeft duidelijkheid

Gemiddeld kost een uitvaart rond de €7.500,- maar uiteraard is dit sterk afhankelijk van uw wensen. Over het algemeen is cremeren wat goedkoper dan begraven, omdat u bij begraven te maken heeft met grafkosten die behoorlijk kunnen oplopen.

Bij Van der Spek Uitvaart vinden we het belangrijk dat het afscheid een dierbare herinnering wordt voor de nabestaanden. Daarom doen wij er alles aan om de wensen van de overledene en de nabestaanden na te leven. Een hoge klanttevredenheid is dan ook ons uitgangspunt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u alle nodige informatie. U kunt ons bereiken per telefoon, via het contactformulier of per mail. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Ook is het mogelijk om direct online een offerte bij ons aan te vragen, zodat u weet waar u qua kosten aan toe bent. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 33
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 – 447 99 00

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.