Kosten crematie

Wilt u meer informatie over de kosten van een crematie? Van der Spek Uitvaart helpt u hierbij verder. Uiteraard zijn de kosten sterk afhankelijk van de wensen. We kunnen u in het gehele proces ontzorgen, van het moment van overlijden tot na de crematie. Hierin bieden wij veel verschillende mogelijkheden en faciliteiten. Van der Spek Uitvaart heeft al jaren ervaring als het gaat om het verzorgen van uitvaarten. We vinden het belangrijk dat de uitvaart volledig naar wens verloopt, zodat de nabestaanden hier een dierbare herinnering aan overhouden. Een goede klanttevredenheid staat bij ons dus hoog in het vaandel.

Op onze tarievenpagina kunt u meer vinden over de kosten. We hebben hier een aantal rekenvoorbeelden neer gezet, zodat u een indicatie hebt van de prijs.

Kosten van een crematie bij Van der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uiting van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. We bieden verschillende mogelijkheden aan.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een thuisopbaring, maar bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze 24-uurskamers. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en kunnen door de nabestaanden 24 uur per dag bezocht worden. Ze krijgen zelf een sleutel, waardoor ze kunnen komen en gaan wanneer ze willen. In deze kamer ligt de overledene opgebaard en wij zorgen er voor dat hij of zij er netjes bij ligt. De familie en vrienden kunnen hier samen komen op een rustige manier, zonder dat de overledene thuis opgebaard hoeft te liggen.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of heeft u nog andere vragen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. Ook kunt u uiteraard een afspraak inplannen met één van onze uitvaartadviseurs. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.