Kosten begraven

Bent u op zoek naar de kosten voor het begraven van een overledene? Wij geven u graag een indicatie van wat deze kosten in uw situatie zullen zijn. Uiteraard is het tarief sterk afhankelijk van de wensen van de overledene en nabestaanden. Elke uitvaart kan zo persoonlijk mogelijk worden verzorgd. We vinden het belangrijk dat ieder afscheid een mooie herinnering achter laat bij de nabestaanden, zodat zij met een goed gevoel kunnen terug kijken op de uitvaart. Klanttevredenheid is bij ons dan ook het allerbelangrijkste punt en we doen er alles aan om deze zo hoog mogelijk te houden.

Wilt u meer weten over de kosten, of heeft u andere vragen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

Kosten begraven | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Een begrafenis kunnen we persoonlijk volgens uw wensen inrichten. Zo heeft u bijvoorbeeld veel keuze als het gaat om de plaats van opbaring, de manier van condoleren, het rouwvervoer en de catering tijdens de uitvaart zelf. Om u alvast een indicatie te geven van wat de kosten in uw situatie gaan zijn, kunt u op onze tarievenpagina de rekenvoorbeelden bekijken. Wij kunnen voor elk budget een uitvaart voor u verzorgen.

Wilt u uw dierbare liever niet thuis op laten baren, of is dit niet mogelijk? Maar wilt u hem of haar wel kunnen zien wanneer u dat wilt? Dan zijn onze familiekamers een uitkomst. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en uw dierbare kan hier tot aan de dag van de uitvaart worden opgebaard. De nabestaanden krijgen toegang tot deze kamer en kunnen deze 24/7 bezoeken.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om direct een offerte op te vragen via onze website.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.