Hoeveel kost een begrafenis?

Hoeveel kost een begrafenis? Dat is iets wat u zich misschien wel eens hebt afgevraagd, of waar u nu mee bezig bent omdat u helaas te maken heeft met een sterfgeval van dichtbij. De kosten van een begrafenis zijn sterk afhankelijk van de wensen die er zijn. Tegenwoordig kunnen er allerlei verschillende soorten keuzes gemaakt worden als het gaat om het rouwvervoer, de opbaring, de catering en nog veel meer. Bij Van der Spek Uitvaart vinden we het belangrijk dat elk afscheid persoonlijk is, en voor de nabestaanden een dierbare herinnering wordt. Daarom zorgen wij er voor dat al uw wensen nageleefd kunnen worden en zijn er voor elk budget mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Laat het ons gerust weten en neem contact met ons op.

Hoeveel kost een begrafenis | Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar

Omdat we heel goed snappen dat u wilt weten waar u ongeveer aan toe bent qua kosten, hebben wij op onze website een aantal rekenvoorbeelden staan. Deze voorbeelden geven u een indicatie van de prijs als we uit gaan van verschillende keuzemogelijkheden.

Familiekamers

Ook als het gaat om opbaring, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overleden dierbare thuis op te laten baren. Het is fijn dat het dan in een vertrouwde omgeving is en dat u altijd naar de overledene toe kan, maar tegelijkertijd kan dit voor de nabestaanden heftig zijn. Daarom hebben speciale familiekamers ingericht, waar u de overledene opgebaard kan worden. Deze kamers zijn 24/7 beschikbaar voor de nabestaanden.

Klanttevredenheid staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Door de uitvaart volledig naar wens te verzorgen, kunnen we een mooie herinnering achterlaten voor de nabestaanden. Dat is wat ons werkt zo bijzonder maakt.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.