Begrafenisondernemer in Rotterdam

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Rotterdam? Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar. Wij zijn werkzaam in Rotterdam en omstreken en kunnen elk soort begrafenis voor u verzorgen. Een uitvaart is een uiting van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Begrafenisondernemer in Rotterdam | Van der Spek Uitvaart helpt u verder

Wij vinden het erg belangrijk dat elk afscheid persoonlijk is. Een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleefd is vaak voor de nabestaanden een dierbare herinnering om op terug te kijken. Dit heeft doorgaans een positieve invloed op het rouwproces. Wij staan voor u klaar om de uitvaart volledig naar wens te verzorgen. We denken met u mee en geven advies in deze zware en moeilijke periode rondom het afscheid nemen.

Van der Spek Uitvaart neemt alle praktische zaken uit handen, maar we kunnen u ook ondersteunen waar nodig als u het prettig vindt om veel zaken zelf te regelen. Onze uitvaartbegeleiders hebben jaren ervaring en oog voor detail. U kunt de uitvaart van uw dierbare met een gerust hart aan ons over laten.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.