Begrafenisondernemer Bergschenhoek

Als u op zoek bent naar een begrafenisondernemer in Bergschenhoek, bent u bij Van der Spek Uitvaart aan het juiste adres. We hebben verschillende afscheidslocaties in de regio Rotterdam, die allemaal zijn voorzien van de modernste faciliteiten. Zo hebben we op elke locatie een multimedia installatie, waardoor muziek en beeld goed tot hun recht komen. Soms zeggen muziek en een mooie foto of video namelijk meer dan 1000 woorden.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Begrafenisondernemer Bergschenhoek | Van der Spek Uitvaart

Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende uitvaartcentra in de regio Rotterdam. Ook vindt u hier meer informatie over elke locatie.

Bij Van der Spek staan we niet alleen klaar om alle praktische zaken rondom de uitvaart voor u uit handen te nemen, maar we doen meer. Onze uitvaartbegeleiders zijn stuk voor stuk zeer ervaren en kunnen u daarom goed adviseren over alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Vaak zijn de dagen om de uitvaart heen erg hectisch en emotioneel. Toch moeten er dan belangrijke keuzes gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor een kist, de plaats van opbaring en de rouwkaarten. Wij ondersteunen u op elk gewenst vlak, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Een belangrijk onderdeel van het verwerkingsproces.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Ook kunt u via de website direct een offerte aanvragen, zodat we u een indicatie kunnen geven van de kosten. Van der Spek Uitvaart staat voor u klaar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.