Niet vergeten namen

donderdag 3 november 2016, 20.00 uur in de Grote of Sint-Laurenskerk te Rotterdam

Welkom

Graag nodigen wij u, samen met uw familie en vrienden, uit voor de Herdenkingsbijeenkomst 2016 met dit jaar als thema: ’Niet vergeten namen’

De Herdenkingsbijeenkomst vindt plaats op: donderdag 3 november 2016 om 20.00 uur in de Grote of Sint-Laurenskerk te Rotterdam. De kerk is vanaf 19.15 uur geopend. Gedurende deze avond zullen wij luisteren naar de woorden van Manu Keirse en Marry van ’t Zelfde en de avond zal muzikaal omlijst worden door pianiste Suzy Jane en harpiste Astrid Haring.

Na afloop van de Herdenkingsbijeenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 3 november a.s.

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt contact opnemen middels het contactformulier.

Herdenkingsbijeenkomst 2016

Spreker Manu Keirse

De spreker van de avond is een autoriteit op het gebied van rouwverwerking. Manu is afgestudeerd klinisch psycholoog en doctor in de geneeskunde. Daarnaast is hij auteur van boeken op het gebied van omgaan met verlies. Manu houdt een lezing over: ‘Wat kan helpen “overleven” na verlies van een dierbaar iemand.’

Uitvaartspreekster Marry van’t Zelfde

Wanneer een dierbare overlijdt schieten woorden vaak tekort om dit verlies tijdens de uitvaart tot uitdrukking te brengen. Het levensverhaal van ieder mens is het waard om verteld en gehoord te worden. Marry helpt nabestaanden door woorden te geven aan hun herinneringen.

Muzikale omlijsting

De avond wordt muzikaal omlijst door Suzy Jane en Astrid Haring. Suzy Jane weet met haar prachtige stemgeluid altijd de juiste snaar te raken. Astrid Haring is summa cum laude afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium en weet iedereen te betoveren met het bespelen van haar harp.

Programma

19.15 uurOntvangst
20.00 uurWelkom

Lezing (door Manu Keirse)

Gedicht (door Marry van ’t Zelfde)

21.00 uurAfsluiting met een informeel samenzijn

Impressie herdenkingsbijeenkomst 2015

Locatie & Parkeren