Begraafplaats Crooswijk

Bezoek zaterdag 10 september de Open Monumentendag Rotterdam

Zaterdag 10 september a.s. wordt in Rotterdam de jaarlijkse Open Monumentendag gehouden. In de hele regio worden toonaangevende gebouwen en monumenten opengesteld voor het publiek. Bij verschillende monumenten worden informatieve activiteiten georganiseerd waar u kosteloos aan deel kunt nemen.

Rotterdam kent ook een aantal monumentale begraafplaatsen, waaronder Oud-Kralingen, Begraafplaats Hillegersberg en de Algemene Begraafplaats Crooswijk. Op begraafplaats Oud-Kralingen kunt u het onlangs gerenoveerde mausoleum bezoeken. Op Crooswijk kunt u op eigen gelegenheid twee mooie wandelroutes volgen. Een culturele route, langs Iconen & Symbolen en een groene route (reis) over de begraafplaats. Tevens worden 2 rondleidingen gegeven om 11:00 uur en 14:00 uur, die het beste van de twee wandelroutes combineert.

Ook de verschillende kerken zijn de moeite waard om deze dag te gaan bezichtigen. Een volledig overzicht van alle deelnemende monumenten en activiteiten vindt u op de website: Open Monumentendag Rotterdam

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.